Voordelen abonnement

Bezoek ZooParc een jaar lang extra voordelig met een abonnement!

Ontdek de extra voordelen van een abonnement:

  • Abonnementhouders krijgen korting op parkeren
  • Abonnementhouders profiteren van € 6,00 korting op kinderfeestjes (per abonnementhouder)
  • Abonnementhouders kunnen de expeditiepas voor slechts € 17,50 extra ook combineren met Dierenrijk Nuenen. Dit kan voorafgaand middels het inschrijfformulier of tussentijds middels het machtigingsformulier.
  • Abonnementhouders kunnen sparen voor korting op souvenirs, eten en drinken in Zooparc. Middels een spaarkaart ontvang je bij iedere besteding van slechts € 5,00 een stempel. Een volle kaart is maar liefst € 5,00 waard! Bekijk hier alle voorwaarden van de spaarkaart.
  • Abonnementhouders ontvangen* ieder jaar een bonnenboekje met een ‘bring a friend naar ZooParc’ bon en daarnaast tot wel 50% korting op onder andere:

Dierenrijk Nuenen
Speelland Beekse Bergen
Safaripark Beekse Bergen
Klimrijk Brabant
Sportiom Aquafun
Sportiom IceFun
Luchtvaart-Themapark Aviodrome
AquaZoo Friesland
Avifauna
DierenPark Amersfoort
Avonturenpark Hellendoorn
Plopsa
Grotten van Han
Archeon
Julianatoren
Bobbejaanland
Natuurmuseum Brabant
De Tuinen van Appeltern
Diergaarde Blijdorp
TextielMuseum
Phantasialand
Slagharen
Dolfinarium
Apenheul

*Er wordt één bonnenboekje per huishouden uitgegeven; bij gebruik ervan geldt over het algemeen dat het maximaal aantal personen per bon evenredig is aan het aantal expeditiepassen (tenzij anders vermeld op de achterzijde van de desbetreffende bon).Combi-abonnementhouders ontvangen het bonnenboekje van het desbetreffende park waar zij zich origineel hebben ingeschreven en dus een pas van kunnen tonen.    

Abonnement aanschaffen?

Schaf jouw abonnement, de expeditiepas, aan bij de entree van ZooParc. Je kunt ook alvast een inschrijfformulier downloaden en meenemen of opsturen.

Inschrijfformulier expeditiepas

Tip: Bezoek je ZooParc eerst met een dagkaart? Bewaar deze dan goed, want bij aanschaf van een abonnement wordt de waarde van je dagkaart verrekend.

De mooiste tijd beleef je bij ZooParc Overloon, onderdeel van Libéma