Prijzen

Bekijk hier de prijzen van ZooParc Overloon.

Ticketprijzen

Kinderen tot 3 jaarGratis
Aan de kassa€ 21,50
Online ticket€ 20,50
Bestel je online tickets

Wist je dat een abonnement bij 3 bezoeken per jaar al voordeliger is? Meer weten over een abonnement.

Onbeperkt ZooParc Overloon bezoeken? Schaf een abonnement aan. Dat is al voordeliger bij 3 bezoeken per jaar! Ook is het mogelijk om het abonnement te combineren met Dierenrijk. Bekijk hier meer informatie over de abonnementen.

Abonnement ZooParc Overloon€ 52,50
Combi abonnement ZooParc Overloon én Dierenrijk€ 72,50

Bovenstaande prijzen zijn op basis van automatische incassobetaling, dus inclusief 15% korting op de normale abonnementsprijs. 

Heb je interesse in een abonnement, maar wil je eerst het park bezoeken? Als je aan het einde van je bezoek alsnog een jaarkaart afsluit, ontvang je de waarde van je dagtarief retour. Zo kun je het park voordelig op proef bezoeken!

Je kan ook kiezen voor een combi-abonnement! Dan kun je voordelig ook onbeperkt naar Dierenrijk. Bekijk meer informatie over het abonnement.

ZooParc biedt speciale prijzen en interessante arrangementen voor zowel kleine als grote groepen aan. De meeste arrangementen gelden al vanaf 10 betalende personen. Enkel lunch – en barbecue arrangementen gelden vanaf 20 betalende personen.

Bekijk de mogelijkheden voor groepen

Bekijk de mogelijkheden voor schoolreisjes

Parkeren€ 7,-
Parkeren voor abonnementhouders€ 5,-

De kosten om deel te nemen aan deze exclusieve activiteit bedragen €195,- per persoon. Daarvan wordt 10% gedoneerd aan Stichting Wildlife. Hiermee draag jij dus bij aan het behoud van de natuur en de bedreigde diersoorten!

Meer weten & reserveren
CombidealsOriginele prijs bij losse verkoopCombideal online prijs
Saucijzenbroodje & warme drank€ 5,50€ 4,50
Appelflap & warme drank€ 5,25€ 4,-