Zooparc Ngorongoro Mhorrgazelle

Abonnement

Een jaar lang voordelig naar ZooParc

Wil jij jouw lievelingsdier zo vaak als je wil bezoeken? Ontdek een ZooParc abonnement! Met een jaarabonnement kun je zo vaak als je wil op expeditie in ZooParc. Naast onbeperkt entree tot het park profiteer je van nog veel meer voordelen.

Abonnement bestellen

ZooParc abonnement
Het hele jaar door op expeditie? Voor slechts € 52,50 per jaar kun je een jaar lang onbeperkt op expeditie in ZooParc. Bekijk hier de voorwaarden.

Combi-abonnement ZooParc + Eindhoven Zoo
Ook eens naar de leuke en leerzame voederpresentaties in Eindhoven Zoo? Neem dan een combi-abonnement en bezoek ook het hele jaar door Eindhoven Zoo. Het combi-abonnement kost slechts € 72,50* per jaar. Bekijk hier de voorwaarden.

Bestel abonnement

Voordelen als abonnementhouder

  • Onbeperkt toegang tot ZooParc

  • Korting op kinderfeestjes

  • Korting voor vrienden

  • Korting op vele andere parken

  • Korting op parkeren

Tip: bezoek je ZooParc eerst met een dagkaart? Bewaar deze dan goed, want dan krijg je bij aanschaf van een abonnement korting!

Voor kinderen 0 t/m 2 jaar is het niet mogelijk om online een abonnement aan te vragen. Dit kan aangevraagd worden bij de receptie. Vergeet niet een pasfoto mee te nemen.

* Bovenstaande prijzen zijn op basis van automatische incassobetaling. Kies je ervoor om geen gebruik te maken van automatische incassobetaling, dan betaal je 15% extra per abonnement.

Oneindig veel plezier! Neem alvast een kijkje