Voorwaarden spaarkaart ZooParc

Abonnementhouders kunnen sparen voor korting op souvenirs, eten en drinken in ZooParc met de spaarkaart. Bekijk hier de voorwaarden van deze spaarkaart.

Gebruik van deze spaarkaart houdt in dat je akkoord gaat met de volgende voorwaarden:

Je ontvangt bij besteding van iedere € 5,- bij de winkel of bij één van de horecagelegenheden van ZooParc één stempel. Bij inlevering van de volle spaarkaart (10 stempels) ontvang je € 5,- korting op je eerstvolgende aankoop in de winkel of in één van de horecagelegenheden van ZooParc. Zie geldigheidsdatum op de spaarkaart tot wanneer deze ingeleverd kan worden.

Let op: het bedrag van €5,- of meer dient in één transactie te worden besteed. Van deze actie zijn uitgezonderd: boeken, toegangstickets, parkeermunten en loten. Ook over het aankoopbedrag van deze items worden geen stempels uitgereikt.

Spaarkaarten die niet aan de voorwaarden voldoen of er frauduleus uitzien kunnen worden geweigerd door medewerkers van ZooParc. Deelname is uitgesloten voor personen jonger dan 18 jaar. Voor vragen kun je terecht bij een van de medewerkers van ZooParc of via info@zooparcoverloon.nl.