ZooParc Luiaard groen

Kom deze zomer op Expeditie!

Deze zomer bij ZooParc Overloon.

Ontdek deze zomer alle 7 expeditiegebieden. Wandel tussen de pinguïns op Bolders Beach, sta oog in oog met onze tijgersoorten in Jangalee of spring mee met de kangoeroes op de Outback. Wandel in de schaduw van de bamboe op zoek naar bijzondere diersoorten of ontdek ons overdekte Zuid-Amerikaans gebied Madidi.

Tickets & beschikbaarheid

    Ontdek alle jonge dieren

    Kom jij deze zomer kennis maken met alle pasgeboren jongen? Zo zijn er dit jaar twee mhorrgazelles geboren en lopen er vier hamerkopjongen rond. Verder hebben we weer de zeldzame fossa's mogen verwelkomen, maar kun je ook nog langs gaan bij de pinguïns en kangoeroes waar ook jongen te vinden zijn. Of kom je kijken hoe het is met Nomi? Het girafjong is namelijk alweer 9 maanden oud!

    Ontdek alle jonge dieren

Dieren voeren

Wil jij nog meer leren over de dieren van ZooParc? Onze verzorgers geven overdag voederpresentaties in het park. Tijdens de presentaties wordt er meer over de dieren verteld en kun je al je vragen stellen.

Klim- en klauterplezier

Ga op avontuur in de verschillende expeditie gebieden uitdagende avonturenpaadjes en Airtrampoline, maar ook in de diverse speeltuinen valt er genoeg te beleven.

Te boeken extra's

Boek op voorhand de handige extra's van ZooParc. Een kidsbox om de dag smakelijk af te sluiten of bijvoorbeeld een van onze combideals voor een korte break. Bekijk onze horecapunten.

Insmeren

In samenwerking met Drogisterij DA, heeft ZooParc een zonnebrandpaal geplaatst op Boulders Beach. Hierdoor kunnen bezoekers van ZooParc zich gratis beschermen tegen de zon!

Een sfeerimpressie van de zomer bij ZooParc

Maak kennis met de kleintjes van ZooParc

Ga jij deze zomer op avontuur in ZooParc?

Tickets & beschikbaarheid