Zooparc Ngorongoro leeuwen

Praktische informatie

Vind hier alle informatie over praktische zaken als parkeren en faciliteiten voor mindervaliden.

Reserveren met een abonnement of kortingsbon

Wanneer je een abonnement of kortingsbon van ZooParc hebt hoef je niet te reserveren. Toon jouw abonnement of kortingsbon aan de kassa en dan kan jouw bezoek beginnen!

Parkeren

ZooParc Overloon beschikt over twee parkeerterreinen. Parkeerterrein 1 vind je tegenover de ingang van ZooParc Overloon en parkeerterrein 2 aan de overkant van de weg. Parkeren voor reguliere bezoekers kost € 7,- per auto en voor abonnementhouders € 5,- per auto.

Faciliteiten voor mindervaliden

ZooParc Overloon beschikt over diverse faciliteiten voor mindervaliden. Op beide parkeerterreinen zijn mindervalide parkeerplaatsen aanwezig. Als alle reguliere parkeerplaatsen vol zijn op parkeerterrein 1 is het nog wel mogelijk om op de mindervalide parkeerplaatsen te parkeren. Het park is geschikt voor rolstoelgebruikers tevens zijn er mindervalide toiletten (met beugel) aanwezig in het park.

Rolstoelen

In ZooParc Overloon zijn rolstoelen aanwezig welke uitgeleend worden. Per rolstoel wordt € 25,- borg gevraagd, deze ontvang je retour als je de rolstoel weer terugbrengt. Graag tijdig van tevoren reserveren via info@zooparcoverloon.nl of via 0478-640046.

Huisdieren, blindengeleidehonden en hulphonden

In het park zijn geen huisdieren toegestaan. Dit in verband met de veiligheid van jouw huisdier en de dieren in het park. Omdat je op de route door het park in doorloopverblijven komt waarbij je zonder omheining tussen de dieren doorloopt, kunnen wij helaas ook geen uitzondering maken voor blindengeleidehonden en andere hulphonden / assistentiehonden.

Magnetron, kinderstoelen, verschoonruimte

Voor jonge gezinnen zijn er ook diverse faciliteiten aanwezig in ZooParc Overloon. In de horeca is een magnetron aanwezig om flesjes of groentehapjes op te warmen. Daarnaast zijn er een aantal kinderstoelen aanwezig waarvan gratis gebruik kan worden gemaakt. Op de kindertoiletten is verschoonruimte aanwezig.

Elektrische fietsen

ZooParc Overloon beschikt over een fietsenstalling. Ondanks dat daar geen oplaadpunt voor elektrische fietsen is, wordt er d.m.v. andere faciliteiten gezorgd dat de accu van de fiets wel kan worden opgeladen. De accu kan afgegeven worden bij de gastenservice zodat deze daar opgeladen kan worden. Vraag een van onze medewerkers aan de receptie voor meer informatie hierover.

Betalingsmogelijkheden

Je kunt zowel contant als met pinpas betalen in het park.

Roken

ZooParc is een rookvrij park.