Zoo programma

Het hele jaar door worden er diverse voederpresentaties gegeven door de Expeditieleden. Bekijk hieronder het dagprogramma.

10.15 uur: Pinguïns

Het pinguïn avontuur vindt plaats in Boulders Beach en is één groot feest. Tijdens deze maaltijd zullen de pinguïns hun favoriete eten voorgeschoteld krijgen: vis!

Ontdek meer »

11.00 uur: Outback

In Outback springen de wallabies en de reuzenkangoeroe in het rond. Ook de zwarte zwaan, de emoe, hoendergans en dromedaris willen dit voederfestijn niet missen. Kom dus gauw kijken!

Ontdek meer »

12.30 uur: Leeuwen of tijgers

Tijdens de voedering van de leeuwen in Ngorongoro of de tijgers in Jangalee maak je kennis met deze indrukwekkende katachtigen. Ben jij niet bang? Kom dan naar de verzamelplek bij de kijkruit. De Expeditie ranger neemt je vanaf deze plek mee naar de tijgers of de leeuwen.

Ontdek meer »

14.00 uur: Cheetahs of wilde honden

In Ngorongoro zijn de cheetahs en Afrikaanse wilde honden te zien. Omdat deze spannende roofdieren echte jagers zijn krijgen zij een heerlijk stukje vlees voorgeschoteld.

Ontdek meer »

16.00 uur: Ringstaartmaki’s en kroeskoppelikanen

De ringstaartmaki’s en kroeskoppelikanen zijn te zien in Baobab waar zij worden verwend met allerlei lekkere hapjes. Wat zouden zij het aller-lekkerste vinden?

Ontdek meer »
De mooiste tijd beleef je bij ZooParc Overloon, onderdeel van Libéma