Zoo programma

Het hele jaar door worden er diverse voederpresentaties gegeven door de Expeditieleden. Bekijk hieronder het dagprogramma.

10.15 uur: Afrikaanse pinguïns

Het pinguïn avontuur vindt plaats in Boulders Beach en is één groot feest. Tijdens deze maaltijd zullen de pinguïns hun favoriete eten voorgeschoteld krijgen: vis!

Ontdek meer »

11.00 uur: Outback

In Outback springen de wallabies en de reuzenkangoeroe in het rond. Ook de zwarte zwaan, de emoe, hoendergans en dromedaris willen dit voederfestijn niet missen. Kom dus gauw kijken!

Ontdek meer »

11.15 uur: Tapir

In de Amazone ontmoet je al snel een bijzondere diersoort: de Zuid-Amerikaanse tapir. Er zijn echter veel meer dieren te bewonderen in de Amazone. Zo deelt de tapir zijn verblijf met capibara’s en kuifhoenderkoeten.

Ontdek meer »

12.30 uur: Leeuwen of tijgers

Tijdens de voedering van de leeuwen in Ngorongoro of de tijgers in Jangalee maak je kennis met deze indrukwekkende katachtigen. Ben jij niet bang? Kom dan naar de verzamelplek bij de kijkruit. De Expeditie ranger neemt je vanaf deze plek mee naar de tijgers of de leeuwen.

Ontdek meer »

13.00 uur: Giraffen

Kom kijken bij de grote giraffenvlakte en zie precies wat de giraffen eten!

Ontdek meer »

13.15 uur: Madagascar

In Madagascar vind je de halfapen, namelijk ringstaartmaki’s, roodbuiklemuren, Alaotra bamboemaki’s en kroonmaki’s. Kom je kijken?

Ontdek meer »

14.00 uur: Cheetahs of wilde honden

In Ngorongoro zijn de cheetahs en Afrikaanse wilde honden te zien. Omdat deze spannende roofdieren echte jagers zijn krijgen zij een heerlijk stukje vlees voorgeschoteld.

Ontdek meer »

16.00 uur: Wasberen

De wasberen houden wel van een lekker hapje! Altijd al willen weten wat wasberen eten? Kom dan kijken in de Forest tijdens de voederpresentatie.

Ontdek meer »

16.30 uur: Afrikaanse pinguïns

Het Pinguïn avontuur vindt plaats in Boulders Beach en is één groot feest. Tijdens deze maaltijd krijgen de pinguïns hun favoriete eten voorgeschoteld: vis!

Ontdek meer »
De mooiste tijd beleef je bij ZooParc Overloon, onderdeel van Libéma