Zoo programma

Bekijk hieronder het Zoo programma met de dagelijkse voederpresentaties.

11:00 uur: Kangoeroes en wallabies

Op de Outback springen de wallabies en de reuzenkangoeroe in het rond. Ook de hoendergans en de dromedaris willen dit voederfestijn niet missen. Kom dus gauw kijken!

Ontdek meer »

11:15 uur: Tapir

De Zuid-Amerikaanse tapir heeft een kleine, bewegelijke slurf. Deze slurf gebruiken tapirs bij het verzamelen van voedsel. Kom jij ontdekken wat en hoe de tapir eet?

Ontdek meer »

12:45 uur: Leeuwen of wilde honden

De voederpresentatie is dagelijks bij de leeuwen te zien, enkel op woensdag bij de wilde honden. Ben jij niet bang voor deze indrukwekkende vleeseters? Kom dan naar de naar de verzamelplek bij de kijkruit. De expeditie ranger neemt je vanaf deze plek mee naar de leeuwen of wilde honden.

Ontdek meer »

13:30 uur: Giraffen

In Ngorongoro zijn de giraffen te zien. Kijk mee hoe ze takken gevoerd krijgen en ontdek ze van heel dichtbij!

Ontdek meer »

14:00 uur: Cheeta’s of fossa’s

De voederpresentatie is dagelijks bij de cheeta’s te zien, enkel op donderdag bij de fossa’s. Deze spannende roofdieren zijn echte jagers en krijgen een heerlijk stukje vlees voorgeschoteld.

Ontdek meer »

14:15 uur: Slingerapen

Vanuit Madidi heb je prachtig uitzicht op de eilanden waar de slingerapen verblijven. Wil jij ook wel eens zien hoe goed de slingerapen kunnen klimmen en waar ze zich bevinden? Kom dan snel kijken!

Ontdek meer »

15:45 uur: Afrikaanse pinguïns

Het pinguïn avontuur vindt plaats in Boulders Beach en is één groot feest. Tijdens deze maaltijd zullen de pinguïns hun favoriete eten voorgeschoteld krijgen: vis!

Ontdek meer »

Wil jij zelf de dieren voeren?

Word dierenverzorger voor een dag!

De mooiste tijd beleef je bij ZooParc Overloon, onderdeel van Libéma