Keeper for a day

Altijd al eens een dag als dierenverzorger willen werken bij een dierentuin? ZooParc biedt je deze unieke kans! Wij laten jou als bezoeker achter de schermen meelopen. Word voor een ochtend of middag dierenverzorger!

+ 5

Ervaar dit unieke avontuur

Stap in de wereld van een dierenverzorger! Als bezoeker krijg je de unieke kans om een ochtend of middag te ervaren hoe het is om een dierenverzorger te zijn. Ontdek hoe het is om te zorgen voor de bijzondere diersoorten in ZooParc. Van het naar buiten laten van de capibara's, tot het voeren van giraffen, luiaarden, apen en nog veel meer!

Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden! Kom jij het zelf beleven of geef jij deze unieke ervaring cadeau aan een dierenliefhebber?

Boek snel jouw plekje en word 'keeper for a day'. Wacht niet te lang, vanwege de exclusiviteit van deze activiteit is er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Ga jij voor het ochtend- of middagprogramma?

Ochtend

Bekijk het programma

Meer informatie

Je kunt 'keeper for a day' worden op woensdag en vrijdag. De activiteit wordt alleen aangeboden van mei t/m oktober. Welke dagen en tijden nog beschikbaar zijn, kun je zien wanneer je op de boekingsknop drukt.

Vanaf 15 jaar kun je meedoen! Je dient wel 'fit' genoeg te zijn om veel mee te kunnen lopen met de dierenverzorger en bepaalde werkzaamheden zelf ook uit te kunnen voeren. Keeper for a day is een exclusieve activiteit en wordt daarom voor 1 à 2 personen per ochtend of middag aangeboden.

De kosten om deel te nemen aan deze exclusieve activiteit bedragen €195,- per persoon. Daarvan wordt 10% gedoneerd aan Stichting Wildlife. Hiermee draag jij dus bij aan het behoud van de natuur en de bedreigde diersoorten!

  • Onvergetelijke ervaring

  • Entree

  • Lunch naar keuze op Basecamp

  • Exclusief een ochtend of middag meelopen met een dierenverzorger

  • Een souvenir om mee naar huis te nemen

  • Je eigen 'keeper for a day' t-shirt

  • Parkeermunt

  • Donatie aan Stichting Wildlife

Leuk dat je deel wil nemen aan 'keeper for a day'!

Boek hieronder jouw plekje en word ‘keeper for a day’. Wacht niet te lang. Vanwege de exclusiviteit van deze activiteit is er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Boek een ochtend

Boek een middag

Welke dieren kun je van dichtbij tegenkomen?

Capibara

Netgiraffe

Afrikaanse leeuw

Tweevingerige luiaard

Rode panda

Witgezichtsaki

Afrikaanse wilde hond

Cheeta

Ringstaartmaki

Zwarte slingeraap

Kameel

Dromedaris

Dromedaris

Aziatische kleinklauwotter