Expeditiepagina test (bijv. Madidi)

(Samenvattende zin over gebied) Bijv. Tijdens je expeditie in Madidi spot je bijzondere dieren en planten uit Zuid-Amerika.

Wie leven er in Madidi?

Over Madidi

Ben je klaar om op expeditie te gaan naar Zuid-Amerika? In het Madidi gebied beleef je een stukje Zuid-Amerika in Overloon. In dit gebied van maar liefst 1 hectare groot ontdek je de meest bijzondere dieren en planten uit Zuid-Amerika. Heb jij wel eens een luiaard boven je hoofd zien klimmen, wel eens gehoord van een tamandua of kolenbranderschildpad? Ook bijzondere dieren als boshonden en miereneters vind je in Madidi. Ga op zoek naar alle 20 verschillende diersoorten en warm op koude dagen lekker even op in onze Zuid-Amerika kas.

Neem alvast een kijkje in expeditiegebied Madidi

Zoo programma

Wist je dat er dagelijks ook leuke en leerzame voederpresentaties worden gegeven door onze dierenverzorgers? Het programma varieert gedurende het jaar. Benieuwd naar welke voederpresentaties er zijn als jij langskomt?

Bekijk het actuele programma

Waar vind je het expeditiegebied?

Als je eerst langs de andere expeditiegebieden wandelt kom je Madidi op het laatst tegen en kun je het mooi combineren met een bezoek aan Headquarter en/of de speeltuin. Onderweg loopt je langs verschillende gebieden waaronder de Amazone en Ngorongoro.

Bekijk de plattegrond

 

Ontdek ook alle andere expeditiegebieden

De mooiste tijd beleef je bij ZooParc Overloon, onderdeel van Libéma