Madidi

Tijdens je expeditie in Madidi spot je bijzondere dieren en planten uit Zuid-Amerika.

Wie leven er in Madidi?

Over Madidi

Expeditiegebied Madidi is vernoemd naar Madidi National Park, een van de laatste onaangeroerde stukken tropisch regenwoud in de zogeheten Amazone-bekken. Hier komen veel verschillende soorten zoogdieren, vogels, reptielen, vissen en insecten voor. In ZooParc is dit expeditiegebied daarom ook extra groot. Madidi is maar liefst 1 hectare groot. Ga op expeditie in Madidi en ontdek de meest bijzondere dieren en planten uit Zuid-Amerika. Heb jij wel eens een luiaard boven je hoofd zien klimmen, wel eens gehoord van een tamandua of kolenbranderschildpad? Ook bijzondere dieren als boshonden en miereneters vind je in Madidi. Ga op zoek naar meer dan 20 verschillende diersoorten en warm op koude dagen lekker even op in onze Zuid-Amerika kas.

Neem alvast een kijkje in expeditiegebied Madidi

Sneak preview:

Zoo programma

Wist je dat er dagelijks ook leuke en leerzame voederpresentaties worden gegeven door onze dierenverzorgers? Het programma varieert gedurende het jaar. Benieuwd naar welke voederpresentaties er zijn als jij langskomt?

Bekijk het actuele programma

Waar vind je het expeditiegebied?

Expeditiegebied Madidi vind je helemaal aan het eind van je expeditie. Hier vind je veel verschillende diersoorten, waarvan een groot deel ook binnen in een warme kas leeft, lekker om even op te warmen als het buiten wat kouder is. Wanneer je van het ene naar het andere deel van Madidi loopt, kom je langs het Headquarter. Hier kun je ook nog terecht nadat je heel Madidi bezocht hebt. Je kan daar de dag afsluiten met een heerlijk hapje of drankje.

Bekijk de plattegrond

 

Ontdek ook alle andere expeditiegebieden

De mooiste tijd beleef je bij ZooParc Overloon, onderdeel van Libéma