ZooParc zoekt enthousiaste vrijwilligers!

Overloon, 7 september 2018

ZooParc Overloon is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om samen met een gedreven team van vrijwillige gidsen van Stichting Wildlife verschillende rondleidingen, kinderfeestjes en themadagen in het park te organiseren.

Stichting Wildlife is sinds 2015 actief in ZooParc Overloon. ZooParc staat garant voor avontuurlijke ontmoetingen met bijzondere diersoorten in een prachtige, natuurlijke omgeving. Vrijwilligers verzorgen diverse educatieve activiteiten, begeleiden kinderfeestjes en geven rondleidingen. Zij halen hiermee geld op voor verschillende natuurbeschermingsprojecten.

Opleiding
De stichting verzorgt voor alle nieuwe vrijwilligers een opleiding. Op deze manier kan iedereen goed voorbereid aan de slag. Iedereen die ouder is dan 18 jaar, de Nederlandse taal beheerst en enthousiast is kan vrijwilliger worden in ZooParc Overloon. Een vrijwilliger is minimaal vier halve dagen per maand beschikbaar, werktijden zijn altijd in overleg en worden in een rooster vastgelegd.

Informatiebijeenkomst
Op zaterdag 27 oktober a.s. is er voor enthousiaste geïnteresseerden een informatiebijeenkomst in ZooParc Overloon. Voor meer informatie of aanmelden: info@stichtingwildlife.nl

Ander nieuws uit ZooParc Bekijk al het nieuws

De mooiste tijd beleef je bij ZooParc Overloon, onderdeel van Libéma