ZooParc Overloon is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers

In ZooParc Overloon worden onder andere rondleidingen, kinderfeestjes en themadagen verzorgd door een gezellig en enthousiast team van vrijwilligers van Stichting Wildlife. Wegens groei van deze activiteiten zijn wij op zoek naar meer mensen die daaraan willen meewerken.  

Stichting Wildlife is al enkele jaren actief in ZooParc. De stichting heeft als doelstelling het beschermen van bedreigde dier- en plantensoorten in binnen- en buitenland. Dit doen ze door middel van educatie, maar ook door het met donaties steunen van wetenschappelijk onderzoek, fokprogramma’s en de bescherming in het veld. 

De vrijwilligers van Stichting Wildlife zetten zich op verschillende manieren in om geld te genereren voor diverse natuurbeschermingsprojecten en de bezoekers hierover te informeren. 

Opleiding tot gids
Om met de nodige kennis en zelfvertrouwen aan de slag te kunnen gaan krijgt iedere vrijwillige gids een gratis opleiding aangeboden. De opleiding start 11 december en duurt tot en met april. Na het succesvol voltooien van de opleiding kunnen de gidsen zelf op pad in ZooParc Overloon! 

Enthousiast geworden?
Op zaterdag 4 december is er om 9:00 uur een informatieochtend voor iedereen die geïnteresseerd is. Wil jij deze ochtend ook komen? Geef je dan snel op en stuur een mailtje naar: n.meboer@zooparc.nl.