ZooParc wederom overgenomen door twintig levensechte dinosaurussen

Naast mhorrgazelles, giraffes en ringstaartmaki’s zijn deze herfst reusachtige dinosaurussen te zien in ZooParc. Bezoekers van het park in Overloon kunnen opnieuw tussen 30 september en 13 november oog in oog komen te staan met twintig levensechte dino’s.

Onder andere de Tyrannosaurus rex, de Cryolophosaurus en de Omeisaurus krijgen een plekje in ZooParc. Deze levensechte prehistorische dieren, waarvan een aantal bewegen en geluid maken, zijn normaal gesproken te zien in World of Dinos, de grootste dino expo van Europa.

Ook de Spinosaurus komt naar ZooParc. Deze dino was een van de grootste en lenigste vleesetende dino’s en leefde vroeger in Afrika. Ook de onlangs naar ZooParc gekomen mhorrgazelles komen uit Afrika. Roel Huibers, general manager van ZooParc, vertelt hierover: “Het is leuk dat we met de komst van de dinosaurussen ook een link kunnen leggen naar de dieren van nu.”

Voorouders
Huibers laat enthousiast weten: “Ik kan niet wachten om alle creaties weer in het park te zien staan. Dinosaurussen zijn de verre voorouders van sommige dieren die nu op onze aardbol leven. Bezoekers kunnen hierdoor op een leuke en educatieve wijze de link leggen met deze tijd.”

In ZooParc komen verspreid over het park twintig dino’s te staan. Bij alle creaties, die verspreid staan over het park, komen borden met informatie over het eetgedrag, de gewoonten en de manier van leven van deze prehistorische dieren.

Durf jij naar ons te komen kijken tijdens de Dino weken van 30 september t/m 13 november in ZooParc? Je bezoekt de Dino weken met een regulier ZooParc ticket.

Bestel tickets

Meer lezen? En voortaan altijd op de hoogte blijven van het laatste dierennieuws en de laatste actualiteiten? Schrijf je dan hier in voor de ZooParc nieuwsbrief.