Deze zomer: Expeditie by Night en Ernst & Bobbie in ZooParc Overloon

Hoe gedragen de dieren zich ’s avonds? Naast de dagelijkse voederpresentaties en Expeditieverhalen staan deze zomer een paar speciale evenementen op het programma bij ZooParc Overloon. Zo is er op zaterdag 13 augustus een superspannende avondopenstelling: Expeditie by Night. Op zondag 21 augustus bezoeken Ernst en Bobbie het park voor een eigen Expeditie. Als dat maar goed gaat…

Expeditie by Night

Op zaterdagavond 13 augustus kunnen bezoekers ZooParc Overloon tot 21.00 uur bezoeken. Ga zelf op Expeditie of sluit aan bij een van de rondleidingen langs verschillende Expeditiegebieden, en ontdek hoe de dieren zich ’s avonds gedragen. De avondexpeditie wordt extra goed gestart of even onderbroken met een barbecue op BaseCamp, nabij het nieuwe leeuwenverblijf. Ook zijn er spannende kinderactiviteiten en kan om 20.00 uur naar een extra Expeditieverhaal worden geluisterd. De rondleidingen starten om 19.00, 19.15, 19.30 en 19.45 uur.

Interesse? Meld je dan vrijblijvend aan via Facebook.

Ernst & Bobbie in de ZOO

Op zondag 21 augustus gaan dierenvrienden Ernst en Bobbie op Expeditie door de Zoo. Zij vertellen van 14.30 – 15.00 uur een eigen Expeditieverhaal in het theater. Natuurlijk zingen ze daarbij hun meest bekende en populaire liedjes. Iedereen zal meezingen met ’Je bent een soepkip’, ‘Red het bos en de dieren’ en ‘Wie zijn hier de baas?’, daar zorgen Ernst en Bobbie wel voor!

Beide evenementen zijn gratis voor jaarkaarthouders en vrij toegankelijk met een regulier dagticket. De barbecue op 13 augustus is hier niet bij inbegrepen.