Verzorg een expeditie als educatieve vrijwilliger bij ZooParc Overloon!

ZooParc Overloon is op zoek naar enthousiaste educatieve vrijwilligers die het leuk vinden om samen met een gedreven team van vrijwillige gidsen van Stichting Wildlife verschillende rondleidingen, kinderfeestjes en themadagen in het park te organiseren.

Stichting Wildlife zet zich sinds 2015 in voor ZooParc Overloon, dat garant staat voor avontuurlijke ontmoetingen met bijzondere diersoorten in een prachtige, natuurlijke omgeving. Naast het verzorgen van diverse educatieve activiteiten, verzorgen van kinderfeestjes en het begeleiden van rondleidingen zijn de educatieve vrijwilligers van ZooParc overloon natuurlijk als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes rondom de dieren.

Gratis opleiding

Educatieve vrijwilligers krijgen een gratis opleiding, zodat zij goed voorbereid aan de slag kunnen. Iedereen die ouder is dan 18 jaar, de Nederlandse taal beheerst en enthousiast is kan educatieve vrijwilliger worden in ZooParc Overloon. Een vrijwilliger is minimaal vier halve dagen per maand beschikbaar, werktijden zijn altijd in overleg en worden in een rooster vastgelegd. 

Enthousiast?

Al enthousiast geworden, zin om de handen uit de mouwen te steken en niet vies van een nieuwe uitdaging? Op vrijdagmiddag 16 december a.s. is er een informatiebijeenkomst in het park. Voor meer informatie of aanmelden: stichtingwildlife@gmail.com