Versier een paasei voor apen in ZooParc Overloon

Ook in ZooParc Overloon wordt natuurlijk Pasen gevierd. Kinderen die op eerste en tweede paasdag een mooi beschilderd of versierd hardgekookt ei inleveren bij de receptie maken kans op een jaarkaart voor het hele gezin. De eitjes worden beide dagen gevoerd aan alle aap-achtigen van het vlakbij de Gelderse en Limburgse provinciegrens gelegen Brabantse dierenpark.   

Bij het inleveren van het fraai versierde ei laten de kinderen/ouders hun contactgegevens achter op een invulformulier. De eitjes vormen tijdens de paasdagen een smakelijke maaltijd voor onder meer de doodshoofdaapjes, baardapen en vari’s. Het mooiste ei wordt beloond met een jaarkaart voor het hele gezin. De winnaar wordt na Pasen op de hoogte gebracht.

Nieuwe bewoners

Vanaf aanstaande vrijdag zijn bovendien de nieuwste bewoners van Zooparc Overloon te zien voor het publiek.  De Siberische tijgers en dromedarissen arriveerden deze week in het park. Hoofd dierverzorging Steven van den Heuvel vertelt: “Bij de Siberische tijgers gaat het om Bart en Leela. Dat zijn een broer en zus, afkomstig van Safaripark Beekse Bergen. Ook de dromedarissen – moeder en dochter – zijn vanaf vrijdag te bewonderen.”

Expeditieverhalen

Bezoekers van ZooParc Overloon kunnen vanaf Goede Vrijdag tot en met het zomerseizoen dagelijks genieten van bijzondere expeditieverhalen van de dierenverzorgers, geheel in lijn met de nieuw doorgevoerde thematisering: Expeditie ZooParc Overloon. De tijden van alle activiteiten zijn terug te vinden in het dagprogramma dat verkrijgbaar is bij de receptie.