Stichting Wildlife op zoek naar vrijwilligers ZooParc Overloon

Houd je van dieren, houd je van mensen, ben je communicatief sterk en snuif je graag frisse buitenlucht op? Dan zou het zo maar kunnen zijn dat je binnenkort aan de slag gaat als vrijwilliger bij ZooParc Overloon!

Stichting Wildlife zet zich in voor dierenbeschermingsprojecten over de hele wereld door het bieden van educatie en het werven van fondsen. Een enthousiast team van vrijwilligers verzorgt daartoe in ZooParc Overloon onder meer rondleidingen, kinderfeestjes en thema-activiteiten. Wegens uitbreiding van de activiteiten is de stichting op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Opleiding tot vrijwillige gids

Iedereen die enthousiast is over dieren en graag met mensen omgaat, kan zich aanmelden om vrijwilliger voor de stichting te worden in ZooParc Overloon. Er wordt gezocht naar mensen die minimaal een paar dagdelen per maand beschikbaar zijn. De werktijden worden altijd in overleg vastgesteld.

Om met de nodige kennis en zelfvertrouwen aan de slag te kunnen gaan, krijgt iedere vrijwilliger een opleiding aangeboden door de stichting. Na het met succes voltooien van de opleiding weten de vrijwilligers alles wat nodig is om aan de slag te gaan. De opleiding bestaat uit een aantal modules. De basiscursus start in februari en beslaat circa drie maanden.

Informatiebijeenkomst

Op zondagochtend 17 januari 2016 is er een informatiebijeenkomst in ZooParc Overloon. Belangstellenden kunnen zich hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen naar info@stichtingwildlife.nl.

Meer informatie

Ga voor meer informatie over Stichting Wildlife naar de website.