Nieuwe ontwikkelingen voor ZooParc in 2018!

Ook in 2018 blijft ZooParc nieuwe ontwikkelingen doorvoeren. Zo worden nieuwe dierverblijven gebouwd, nemen nieuwe diersoorten hun intrek en worden er bruggen en uitkijkpunten gebouwd.

Na een geweldig jaar waarin de giraffes en Brazzameerkatten naar ZooParc kwamen, steeds meer bezoekers hun weg vonden naar het park en de gastwaardering steeg, gaat ZooParc ook in 2018 nieuwe ontwikkelingen doorvoeren.

Meer aandacht voor bezoekers en dieren

De nadruk in 2018 ligt op het verhogen van de kwaliteit van het park voor de bezoekers en de dieren. Zo wordt medio juni een nieuw verblijf geopend voor de stokstaartjes. Daarnaast komt bij de stal van de giraffen een nieuwe gierenvolière. Vanaf medio juni is het mogelijk om vanuit een uitkijkpost in de volière tussen de gieren te staan.

Daarnaast nemen twee nieuwe diersoorten hun intrek in ZooParc. In de nieuwe gierenvolière worden de kroonkraanvogel en de bijzondere Kirk’s dik-dik toegevoegd.

Ook aan de bezoekers wordt gedacht in 2018. In het park komen nieuwe bruggen, uitkijkpunten en vlonders, zodat bezoekers de dieren nog beter kunnen observeren en bekijken. Door middel van nieuwe bankjes en nieuw terras meubilair wordt er op meer plaatsen de mogelijkheid gecreëerd om even uit te rusten en te genieten van de omgeving. De plaatsen waar voederpresentaties worden gegeven, worden voorzien van een geheel nieuw geluidssysteem. Hierdoor kan je als bezoeker nóg beter horen wat de dierverzorger vertelt.

ZooParc is erg enthousiast over deze ontwikkelingen en kan niet wachten om bezoekers in 2018 te ontvangen.