Leentje Lips benoemd als vestigingsmanager Dierenrijk en ZooParc Overloon

Leentje Lips is in september in dienst getreden bij Libéma als vestigingsmanager Dierenrijk en ZooParc Overloon nadat voormalig vestigingsmanager Martin van Hees de overstap maakte naar Safaripark Beekse Bergen als Zoölogisch Manager ad interim. Leentje behoort als vestigingsmanager tot de nieuwe generatie binnen familiebedrijf Libéma. 

Divisiedirecteur Sjors van den Boogaart is verheugd: “Ik ben er van overtuigd dat we onze organisatie met Martin als Zoölogisch Manager ad interim bij Safaripark Beekse Bergen en Leentje als vestigingmanager Dierenrijk en ZooParc Overloon op de juiste manier versterken. Zij gaan vast en zeker een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze divisie.”

Leentje Lips op Expeditie

Leentje kijkt uit naar haar Expeditie in ZooParc en ziet volop kansen: “Komende herfstvakantie verwachten we onze 100.000e bezoeker van 2016 in ZooParc te verwelkomen. De komende jaren streven we naar een groei van ongeveer 10.000 bezoekers per jaar. Om dit te realiseren hebben we grootse plannen om uit te gaan breiden, maar daarover later meer…”. Dierenrijk heeft mede dankzij van Hees al jaren een gezonde bedrijfsvoering met een hoge medewerker- en gasttevredenheid. Toch ziet Leentje Lips hier ook voldoende uitdaging in: ”Gezien de basis van het park op orde is, gaan we de komende jaren aan een hogere naamsbekendheid werken. Bovendien vieren we op zondag 30 oktober het 12,5 jarige jubileum van het park.”