Kinderen op avontuur terwijl ouders werken op ZooParc met lerarenstaking

Overloon, 23 januari 2020
Overloon, 23 januari 2020 – ZooParc biedt ouders tijden de lerarenstaking op 30 januari de kans om te werken terwijl hun kinderen onder begeleiding leuke dingen gaan doen in het park.  Op donderdag 30 januari organiseert het park tussen 11.00 en 13.00 uur een speciale kinderrondleiding. De deelnemers gaan onder begeleiding het park in en krijgen onderweg allerlei weetjes te horen over de dieren die ze tegenkomen. Verder kunnen kinderen tussen 12.00 en 15.00 uur terecht in de Giraffestal, waar verschillende activiteiten te doen zijn.Ouders kunnen ondertussen hun laptop openklappen in het restaurant, waar ook WIFI is om hun laatste mail bijwerken, documenten nalezen of telefoontjes te plegen. Het is wel de bedoeling dat ouders op het park blijven terwijl de kinderen zich vermaken. Vanzelfsprekend kunnen ouders naderhand samen met kun kinderen ook nog het park in.Puzzel 

Roel Huibers, general manager bij ZooParc, hoopt dat met deze actie werkende ouders geholpen zijn. “Voor veel ouders is de donderdag een drukke werkdag. En met een beperkt aantal vakantiedagen is het voor veel mensen een puzzel om tot een goede oplossing te komen. Met deze actie kunnen ze het nuttige met het aangename combineren en de meest noodzakelijke dingen voor hun werk nog regelen terwijl hun kinderen een super leuke tijd hebben. En daarna kunnen ze ook samen nog een gezellige middag hebben.”

Aanmelden 

Wie van deze mogelijkheid gebruik wil maken, kan zich aanmelden op info@zooparcoverloon.nl met daarbij de namen van de kinderen, hun leeftijd en de voorkeur voor activiteit. Deelnemers kunnen tegen gereduceerd tarief een toegangskaartje kopen voor het dierenpark.

Tickets voor €8,50!

Ander nieuws uit ZooParc Bekijk al het nieuws

De mooiste tijd beleef je bij ZooParc Overloon, onderdeel van Libéma