Levensechte dinosaurussen nemen deze herfst ZooParc Overloon over

ZooParc Overloon wordt deze herfst overgenomen door kolossale dieren. Minstens veertien levensechte dinosaurussen zullen tussen 1 oktober en 8 november in het park te zien zijn. 

Tijdens de Dino Weken zijn onder meer een Tyrannosaurus Rex van zeven meter, een Brachiosaurus van zes meter en een Triceratops van maar liefst negen meter te zien in Overloon. Deze levensechte creaties, waarvan een aantal bewegen en geluid maken, zijn normaal gesproken te zien in World of Dinos, de grootste dino expo van Europa.

Voorouders
“Ik vind dinosaurussen echt fantastisch. Het is niet voor te stellen dat die hier ooit hebben rondgelopen. De dino’s zijn de voorouders van de meeste moderne vogels en reptielen. Hierdoor kunnen bezoekers heel goed de link met deze tijd leggen”, aldus een enthousiaste Roel Huibers, general manager van ZooParc Overloon.

In ZooParc komen verspreid over het park minstens veertien dino’s te staan. Bij alle creaties komen borden met informatie over de gewoonten, het eetgedrag en manier van leven.