Keeper for a day

Altijd al eens een dag als dierenverzorger willen werken bij een dierentuin? ZooParc biedt je deze unieke kans! Wij laten jou als bezoeker achter de schermen meelopen. Word voor een ochtend of middag dierenverzorger!

Ervaar dit unieke avontuur

Stap in de wereld van een dierenverzorger! Als bezoeker krijg je de unieke kans om een ochtend of middag te ervaren hoe het is om een dierenverzorger te zijn. Ontdek hoe het is om te zorgen voor de bijzondere diersoorten in ZooParc. Van het naar buiten laten van de capibara’s, tot het voeren van giraffen, luiaarden, apen en nog veel meer!

Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden! Kom jij het zelf beleven of geef jij deze unieke ervaring cadeau aan een dierenliefhebber?

Boek snel jouw plekje en word ‘keeper for a day’. Wacht niet te lang, vanwege de exclusiviteit van deze activiteit is er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Ochtend boeken     Middag boeken

 

Ga jij voor het ochtend- of middagprogramma?

Meer informatie

Wanneer is het?

Je kunt ‘keeper for a day’ worden op woensdag en vrijdag. De activiteit wordt alleen aangeboden van mei t/m oktober. Welke dagen en tijden nog beschikbaar zijn, kun je zien wanneer je op de boekingsknop drukt.

Voor wie is het?

Vanaf 15 jaar kun je meedoen! Je dient wel ‘fit’ genoeg te zijn om veel mee te kunnen lopen met de dierenverzorger en bepaalde werkzaamheden zelf ook uit te kunnen voeren. Keeper for a day is een exclusieve activiteit en wordt daarom voor 1 à 2 personen per ochtend of middag aangeboden.

Wat zijn de kosten?

De kosten om deel te nemen aan deze exclusieve activiteit bedragen €195,- per persoon. Daarvan wordt 10% gedoneerd aan Stichting Wildlife. Hiermee draag jij dus bij aan het behoud van de natuur en de bedreigde diersoorten!

Wat is allemaal bij de prijs inbegrepen?
  • Onvergetelijke ervaring
  • Entree
  • Lunch op Basecamp
  • Exclusief een ochtend of middag meelopen met een dierenverzorger
  • Een souvenir om mee naar huis te nemen
  • Je eigen ‘keeper for a day’ t-shirt
  • Parkeermunt
  • Donatie aan Stichting Wildlife
Hoe kan ik boeken?

Leuk dat je deel wil nemen aan ‘keeper for a day’!

Boek hieronder jouw plekje en word ‘keeper for a day’. Wacht niet te lang. Vanwege de exclusiviteit van deze activiteit is er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Boek een ochtend

Boek een middag

Welke dieren kun je van dichtbij tegenkomen?

De mooiste tijd beleef je bij ZooParc Overloon, onderdeel van Libéma