ZooVino

Kom naar ZooVino en geniet van heerlijke soorten wijn en hapjes. Ook heb je avondtoegang tot het park en kun je kijken bij  voederpresentaties. En dat allemaal voor het goede doel!

Wijn proeven tussen dieren

Tijdens ZooVino ga je op zes verschillende locaties in het park zes verschillende wijnen en hapjes proeven. Je gaat proeven tussen de pinguïns op Boulders Beach, de kangoeroes op de Outback, de leeuwen in Jangalee, de maki’s in Itampolo, de giraffen in Ngorongoro en de luiaarden en apen in Madidi.

Ook heb je de hele avond toegang tot het park om de verschillende expeditiegebieden te bekijken en bijzondere diersoorten te spotten. Er zijn zelfs drie voederpresentaties waar je kunt komen kijken!

Het goede doel

Met jouw deelname draag je bij aan het behoud van de natuur en de bedreigde diersoorten! Van de deelnamekosten gaat er namelijk €20,- naar Stichting Wildlife! De projecten waar Stichting Wildlife zich dit jaar voor inzet zijn onder andere de rode panda en de nevelpanter.

18+ event

ZooVino staat helemaal in het teken van wijn, het is daarom ook een 18+ event. Ben je nog geen 18 jaar? Dan verwijzen we je graag naar een van onze andere evenementen. Bekijk hier alle evenementen bij ZooParc.

Praktische informatie

 • Datum: zaterdag 6 juli 2024

 • Tijd: 17:30 tot 21:00 uur.
  Let op: ZooVino start nu om 17:30 i.p.v. 18:00 in verband met de wedstrijd van het Nederlands Elftal. Zo is er genoeg tijd om te genieten en weer op tijd thuis te zijn voor de wedstrijd.

 • Kosten: € 45,- per persoon, dit bedrag dient bij binnenkomst betaald te worden

Wat is er bij de prijs inbegrepen?

 • Avondtoegang tot ZooParc

 • 6 proefglaasjes wijn (ook alcohol-vrij arrangement mogelijk)

 • 6 hapjes

 • Proeven op 6 locaties

 • 3 voederpresentaties

 • Parkeermunt

 • Je draagt bij aan de projecten van Stichting Wildlife

Tip: dit evenement wordt alleen op zaterdag 6 juli georganiseerd en er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij, vol = vol.

Aanmelden of vragen

Meld je hieronder aan via de button. Aanmelden kan tot en met 30 juni 2024. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust aan Steven door een mail te sturen naar: s.van.den.heuvel@zooparc.nl.

Aanmelden

Let op: er rijden deze avond geen bussen, in verband met de dienstregeling op de zaterdagen.

Voortaan als eerste op de hoogte zijn van deze speciale activiteiten?

Mis niks en meld je hier aan voor de nieuwsbrief van ZooParc! Zo krijg je als eerste bericht over evenementen, activiteiten, het laatste dierennieuws en andere leuke nieuwtjes.