Schemertour rondleiding in ZooParc Overloon

Schemertour

Heb je altijd al eens in de schemering, na sluitingstijd tussen de wilde dieren in ZooParc willen lopen? Dat kan tijdens de schemertour!

Op expeditie in de schemering

Na sluitingstijd als iedereen naar huis is ga je samen met een vrijwilliger op expeditie in de dierentuin. De vrijwilliger vertelt je van alles over de dieren, er zijn spannende voederingen en je krijgt een exclusief kijkje achter de schermen! Bovendien gaat de volledige opbrengst van deelname aan de schemertour naar het project van het jaar, 'Save our Asian Wildlife'.

Beschikbare data: 

  • Vrijdag 23 augustus

  • Zaterdag 24 augustus

  • Vrijdag 30 augustus

  • Zaterdag 31 augustus

  • Vrijdag 6 september

  • Zaterdag 7 september

Tijden

De schemertour begint om 18:30 uur en duurt tot 20:30 uur. Graag om 18:00 uur aanwezig zijn bij de receptie. Uiteraard is er wat te drinken voor jong en oud na de expeditietocht. Het park sluit om 21:00 uur.

Kosten

De schemertour kost € 15,- per persoon. De volledige opbrengst gaat naar het goede doel. Graag met pin of contant gepast betalen bij binnenkomst. De schemertour is ook te boeken als je geen abonnement of dagkaart hebt.

Reserveren

Reserveren kan gemakkelijk online. Betalen dient bij binnenkomst gedaan te worden.

Reserveer hier

Vragen?

Voor vragen en meer informatie kun je een mailtje sturen naar n.meboer@zooparc.nl.

Voortaan als eerste op de hoogte zijn van deze speciale activiteiten?

Mis niks en meld je hier aan voor de nieuwsbrief van ZooParc! Zo krijg je als eerste bericht over evenementen, activiteiten, het laatste dierennieuws en andere leuke nieuwtjes.