Disclaimer

De website “www.zooparc.nl” (“Website“)  ten behoeve van Dierenpark Overloon Exploitatie B.V. en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, is eigendom  van een aan Dierenpark Overloon Exploitatie B.V. gelieerde vennootschap.

Toegang tot en gebruik van de Website en de producten en diensten die via de website beschikbaar zijn, worden beheerst door deze Disclaimer en de Privacy Verklaring.

Het is niet toegestaan de Website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren, te downloaden of anderszins te verveelvoudigen of op te slaan zonder voorafgaande specifieke schriftelijke toestemming van Dierenpark Overloon Exploitatie B.V..

De inhoud van de Website en andere uitingen van Dierenpark Overloon Exploitatie B.V. op het internet is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Dierenpark Overloon Exploitatie B.V. wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie op de Website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Dierenpark Overloon Exploitatie B.V. behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. Dierenpark Overloon Exploitatie B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) schade, voortvloeiend uit uw toegang (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang) tot de Website,

Wanneer Dierenpark Overloon Exploitatie B.V. hyperlinks naar websites van derden weergeeft, is het gebruik van dergelijke hyperlinks volledig voor uw eigen risico.

Dierenpark Overloon Exploitatie B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Dierenpark Overloon Exploitatie B.V. worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de websites van Dierenpark Overloon Exploitatie B.V. en/of aan Dierenpark Overloon Exploitatie B.V. gelieerde vennootschappen.

April 2016 ©

Indien er naar aanleiding van deze disclaimer vragen ontstaan, neem dan contact op met:
Dierenpark Overloon Exploitatie B.V
Adres: Stevensbeekseweg 21, 5825 JB Overloon
E-mail: persoonsgegevens@zooparcoverloon.nl
Telefoon: 073-5282200

Dierenpark Overloon Exploitatie B.V.
KvK nummer: 62684493
BTW nummer: NL854916751B01

De mooiste tijd beleef je bij ZooParc Overloon, onderdeel van Libéma