Jan Linders actie

Haal van 17 februari t/m 8 maart 2020 tegen inlevering van Liefhebbers-punten een voucher bij Jan Linders en ontdek het dier in jezelf tijdens een dagje in ZooParc. Tegen inlevering van de voucher krijg je 35% korting op de kassaprijs (voor maar €11,00 i.p.v. €17,-). Deze exclusieve actietickets zijn geldig t/m 31 december 2020.Vergeet niet vooraf hier je bezoek te reserveren.

Ga op echte expeditie

Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen, giraffen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven.

Ga op bezoek bij alle verschillende diersoorten in ZooParc. Begroet dan ook zeker onze bewoners zoals: de netgiraffes en de Brazzameerkatten! Ook kan een bezoek aan de interessante voederpresentaties natuurlijk niet ontbreken. Gedurende de dag worden verschillende dieren gevoerd en jij kunt daar gewoon bij zijn! Ga bijvoorbeeld eens langs bij de pinguïns, cheetahs, leeuwen en tijgers of de ringstaartmaki’s.

Bestel tickets met 35% korting

Speciaal voor jou als klant van Jan Linders ontvang je tickets voor maar  €11,00. Vul hieronder je unieke code in en en verzilver maximaal 9 actiecodes per transactie.

 

Reserveer je online toegang

ZooParc hanteert – vanwege veiligheidsredenen – een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand online toegang tot het park te reserveren.

Actievoorwaarden

  • Maximaal 9 tickets per transactie
  • De unieke code en bijbehorende tickets zijn eenmalig geldig t/m 31 december 2020. Vergeet niet vooraf hier je bezoek te reserveren.
  • Niet geldig i.c.m. andere acties of kortingen
  • Niet inwisselbaar voor geld

Nieuwsgierig naar ZooParc?

Benieuwd welke dieren je in ZooParc kunt vinden of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat je kunt verwachten? Bekijk dan zeker eens onderstaande video! Zien we je snel?

De mooiste tijd beleef je bij ZooParc Overloon, onderdeel van Libéma