Gierig de zomer door!

Ga op expeditie in ZooParc Overloon en ervaar zelf waarom ZooParc het best gewaardeerde dierenpark van Nederland is! Een zomer in Nederland hoeft helemaal niet duur te zijn. Voor €16,50 ga je de hele dag op expeditie en geniet je van allerlei dieren, verschillende voederpresentaties en speeltuinen. Bestel je tickets online en ontvang zelfs € 3 korting!

Een voordelig dagje uit in eigen land

 

Een zomer in Nederland hoeft niet duur te zijn. ZooParc is al twee jaar op rij uitgeroepen tot het dierenpark met de beste prijs-kwaliteitsverhouding van Nederland. En dat is niet voor niks. Vanaf € 13,50 ga je de hele dag op expeditie in ZooParc!

Geniet elke dag van verschillende voederpresentaties, ontdek de Expeditiegebieden op de plattegrond, klim en klauter in de speeltuin en kom oog in oog te staan met bijzondere dieren. In de zomer van 2017 kon je al kennismaken met netgiraffes en Brazzameerkatten. Deze zomer wordt er een volledig nieuwe gierenvolière gebouwd in ZooParc. Naast de gieren vind je hier ook nieuwe diersoorten, namelijk de kroonkraanvogel en de Kirk’s dik-dik.

Bestel tickets met online korting!

Nieuwsgierig naar ZooParc?

Benieuwd welke dieren je kan vinden in ZooParc of gewoon nieuwsgierig naar wat je kan verwachten? Bekijk dan zeker eens onderstaande video!

De mooiste tijd beleef je bij ZooParc Overloon, onderdeel van Libéma