Gierend de zomer door!

Ga op expeditie in ZooParc Overloon en ervaar zelf waarom ZooParc het best gewaardeerde dierenpark van Nederland is! Een zomer in Nederland hoeft helemaal niet saai te zijn. Voor €16,50 ga je de hele dag op de avontuurlijkste expeditie en geniet je van allerlei dieren, verschillende voederpresentaties en speeltuinen. Bestel je ticket online en ontvang nog €3,- korting!

Een avontuurlijk dagje uit in eigen land

 

Een zomer in Nederland hoeft niet saai te zijn. Daarom gaan we deze zomer gieren in ZooParc. Wist je dat ZooParc is al twee jaar op rij uitgeroepen tot het dierenpark met de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland? En dat is niet voor niks. In ZooParc is namelijk van alles te doen! Neem deel aan een spannende expeditie waarbij je de expeditiegebieden verkent, ga op zoek naar dieren en los de raadsels en puzzels op om de expeditie te kunnen voltooien.

Ook kan een bezoek aan de interessante voederpresentaties natuurlijk niet ontbreken. Gedurende de dag worden verschillende dieren gevoerd en jij kunt daar gewoon bij zijn! Ga bijvoorbeeld eens langs bij de pinguïns, cheetahs, leeuwen en tijgers of de ringstaartmaki’s.

Ga op bezoek bij alle verschillende diersoorten in ZooParc. Begroet dan ook zeker onze nieuwste bewoners: de netgiraffes en de Brazzameerkatten! Voor hen is een bijzonder verblijf gebouwd waarbij je letterlijk oog in oog kunt staan met deze mooie dieren. Daarnaast wordt deze zomer een nieuwe gierenvolière geopend. Hier vind je niet alleen gieren, maar ook nieuwe diersoorten, namelijk de kroonkraanvogel en de Kirk’s dik-dik. Je kunt in de volière zelfs staan op een uitkijkpunt, hoe spannend is dat! Dat wordt gegarandeerd een leuk en vermakelijk dagje uit!

Bestel nu je tickets met online korting!

Nieuwsgierig naar ZooParc?

Benieuwd welke dieren je in ZooParc kunt vinden of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat je kunt verwachten? Bekijk dan zeker eens onderstaande video! Zien we je snel?

De mooiste tijd beleef je bij ZooParc Overloon, onderdeel van Libéma