Baobab

Laat je omringen door de ringstaartmaki’s van ZooParc Overloon.

In Baobab, Afrikaans voor apenbroodboom, word je letterlijk en figuurlijk omringd door ringstaartmaki’s. Zodra je de brug naar het eiland bent gepasseerd, is er geen weg meer terug. Houd je camera bij de hand om leuke foto’s en selfies te maken! Verder spot je hier kroonmaki’s, een wat schuwere makisoort, en reusachtige pelikanen.

Expeditie opdracht in het park

Tijdens je Expeditie neem je allerlei attributen en hulpmiddelen mee, zoals een veldfles, regenlaarzen, schep, tonnetje, hoed, slaapzak, vouwstoeltje, en nog veel meer… Maar iemand heeft een aantal spullen gestolen en het mee in de bomen genomen. Wat een apenstreek! Zoek in de bomen op het eiland naar aanwijzingen en ontdek wie de dader is.

Je Expeditie even onderbreken?

Neem dan na Baobab de sluiproute richting Headquarter voor een hapje, drankje of toiletstop. Hierna vervolg je je route langs de Expeditiegebieden Forest en Adventure Trail.

Zoo dagprogramma

Om 16.00 uur komen de ringstaartmaki’s gegarandeerd dichtbij, want het is etenstijd! Ook de kroeskoppelikanen laten hun kunsten zien tijdens het vangen van een visje.

Sneak preview

Bekijk het filmpje over dit Expeditiegebied in de serie ‘Oh Zit dat Zoo?!’

De mooiste tijd beleef je bij ZooParc Overloon, onderdeel van Libéma