20 juli 2019 - Walking dinner in the zoo

Culinair genieten van een heerlijk 4-gangen diner. Wie wil dat nou niet? Tijdens de speciale rondleiding in het park, ga je genieten van het heerlijke diner. En dat allemaal terwijl je ons helpt om de Afrikaanse pinguïn te beschermen!

No description

Culinair genieten voor de natuur!
Tijdens deze speciale avond word je ontvangen bij de entree van ZooParc Overloon. Na je ontvangst krijg je, aan de hand van een rondleiding, de kans om een uniek kijkje te nemen in het park. Sommige dieren mag je zelfs van extra dichtbij bekijken!

Tijdens de rondleiding zul je vast veel honger hebben! Op verschillende plekken in het park worden de gangen opgediend waar je van de smakelijkste en meest bijzondere gerechten gaat proeven.Ook een aantal bewoners van het park genieten op deze avond mee met hun maaltijden. Topkok Jaap Volman van Boompjes Restaurant specialiseert zich in Dutch Cuisine waarbij producten van Nederlandse bodem op een bijzondere manier tot unieke gerechten bereid worden. Naast de 4-gangen is het diner voorzien van passende wijnen, bonbons en zoetigheden bij de koffie of thee. Dat wordt smullen!

Weetje…
Met je deelname aan ‘Walking dinner’ steun je SANCCOB! Deze Zuid-Afrikaanse organisatie beschermt al meer dan 50 jaar de populatie Afrikaanse pinguïns en draagt bij aan het voortbestaan van deze bedreigde diersoort door onderzoek, opvang en hulp bij onder meer olierampen.

Praktische informatie
Inloop: vanaf 16.30 uur
Start rondleiding: 17.00 uur
Prijs: De kosten bedragen €87,50 per persoon. Dit is inclusief toegang tot het park, rondleiding, het diner en parkeren.
Tip: Dit arrangement is zeer exclusief en er zijn slechts een aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer dus snel, want vol = vol.

Reserveren
Je kunt een tafel reserveren voor zaterdag 13 en zaterdag 20 juli. Voor meer informatie en/of om te reserveren, mail naar: s.van.den.heuvel@zooparc.nl

 

 

De mooiste tijd beleef je bij ZooParc Overloon, onderdeel van Libéma