21 april t/m 9 september 2023 - Schemertours in ZooParc

Heb je altijd al eens in de schemering, na sluitingstijd tussen de wilde dieren in ZooParc willen lopen? Dat kan tijdens de schemertour!

No description

Op expeditie in de schemering

Na sluitingstijd als iedereen naar huis is ga je samen met een vrijwilliger op expeditie in de dierentuin. De vrijwilliger vertelt je van alles over de dieren, er zijn spannende voederingen en je krijgt een exclusief kijkje achter de schermen! Bovendien gaat de volledige opbrengst van deelname aan de schemertour naar het nieuwe project van het jaar ‘Save our African Wildlife’. Hiermee steunen we meerdere goede doelen, namelijk: IBREAM voor de dwergnijlpaarden, het Sahara Conservation Fund voor de Mhorrgazelle en BICO voor de Afrikaanse wilde honden.

De schemertours zitten voor nu helaas helemaal vol.

Verdere informatie

De schemertours beginnen om 18:30 uur (graag om 18:00 uur aanwezig zijn) en duren tot 21:00 uur. Uiteraard is er wat te drinken voor jong en oud na de expeditietocht. De schemertour kost € 15,- per persoon (de opbrengst gaat volledig naar het goede doel, graag contant en gepast betalen bij binnenkomst) en is los te boeken zonder dagkaart. Voor meer informatie of om de schemertour te reserveren kun je een mailtje sturen naar n.meboer@zooparc.nl. De schemertours zitten voor nu helaas helemaal vol.

De mooiste tijd beleef je bij ZooParc Overloon, onderdeel van Libéma