Helaas hebben we opnieuw onze deuren moeten sluiten vanwege de landelijke coronamaatregelen. ZooParc is momenteel gesloten. Lees hier onze veelgestelde vragen.

17 t/m 25 september 2021 - Schemertour in ZooParc

Heb je altijd al eens in de schemering tussen de wilde dieren willen lopen? Dat kan tijdens de schemertour in ZooParc!

No description

Op expeditie in de schemering

Na sluitingstijd als iedereen naar huis is ga je samen met een dierverzorger op expeditie in de dierentuin. De dierenverzorger vertelt je van alles over de dieren, er zijn spannende voederingen en je krijgt een exclusief kijkje achter de schermen! Bovendien gaat de volledige opbrengst van deelname aan de schemertour naar de bescherming van cheeta’s in het wild. De schemertours zullen plaatsvinden op de onderstaande dagen:

  • Vrijdag 17 september
  • Zaterdag 18 september
  • Vrijdag 24 september
  • Zaterdag 25 september

Reserveren?

De schemertours beginnen om 18.15 uur (graag om 18.00 uur aanwezig zijn) en duren tot ongeveer 20.15/20.30 uur. Uiteraard is er wat te drinken voor jong en oud na de expeditietocht. De schemertour kost € 12,50 per persoon (graag contant en gepast betalen bij binnenkomst) en is los te boeken zonder dagkaart. Voor meer informatie of om de schemertour te reserveren kun je een mailtje sturen naar s.van.den.heuvel@zooparcoverloon.nl. Vol = vol, dus wees er snel bij!

De mooiste tijd beleef je bij ZooParc Overloon, onderdeel van Libéma