31 mei t/m 10 juni 2024 - Dinner at the Zoo

Culinair genieten van een heerlijk 4-gangen diner. Wie wil dat nou niet? Krijg een speciale rondleiding door het park en geniet op verschillende plekken in het park van de lekkerste gerechten. En dat allemaal voor het goede doel!

No description

Culinair genieten voor de natuur!

Tijdens deze speciale avond word je ontvangen bij de entree van ZooParc Overloon. Na je ontvangst krijg je, door middel van een rondleiding, de kans om een uniek kijkje te nemen in het park. Sommige dieren mag je zelfs van extra dichtbij bekijken!

No description

Tijdens de rondleiding krijg je een 4-gangendiner voorgeschoteld op verschillende plekken in het park. Geniet van de lekkerste gerechten met uitzicht op de giraffen en misschien wel met het gebrul van de leeuwen op de achtergrond! De gerechten worden verzorgd door Restaurant Boompjes uit Overloon. Het 4-gangen diner is inclusief wijnarrangement of alcoholvrij arrangement. Dat wordt smullen!

Weetje…

Met je deelname aan ‘Dinner at the Zoo’ steun je het Stichting Wildlife project van dit jaar! Dit jaar gaat het om de rode panda en de nevelpanter.

Praktische informatie

Tijd: aanwezig om 16:45, om 17:00 uur start het schenken van het aperitief en het serveren van de amuse. De avond zal tot ongeveer 22:30 duren.
Prijs: De kosten bedragen €120,- per persoon (dit is inclusief een rondleiding door het park en het bijwonen van voederpresentaties in het park en geldt ook voor abonnementhouders).
Tip: Dit arrangement is zeer exclusief en er zijn slechts een aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer dus snel, want vol = vol.

Reserveren

Dinner at the Zoo wordt georganiseerd op:

  • Vrijdag 31 mei (vol)
  • Maandag 3 juni (vol)
  • Vrijdag 7 juni (vol)
  • Maandag 10 juni (vol)
  • Vrijdag 21 juni (wegens succes, nieuw toegevoegd) (vol)
  • Maandag 24 juni (wegens succes, nieuw toegevoegd) (vol)

Voor meer informatie en/of om een tafel te reserveren kun je mailen naar: n.meboer@zooparc.nl.

Wegens enorm succes zitten alle data al vol! Wel is er nog plek bij de Schemertours, een ander bijzonder event, waarbij je na sluitingstijd een exclusief kijkje achter de schermen krijgt.

 

Voortaan als eerste op de hoogte zijn van deze speciale activiteiten?

Mis niks en meld je hier aan voor de nieuwsbrief van ZooParc! Zo krijg je als eerste bericht over evenementen, activiteiten, het laatste dierennieuws en andere leuke nieuwtjes.

De mooiste tijd beleef je bij ZooParc Overloon, onderdeel van Libéma