7 - 8 september 2018 - Dinner at the Zoo

Luxe dineren in het dierenpark
Culinair genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Wie wil dat nou niet? Voor dat je gaat genieten van het heerlijke diner, krijg je ook nog eens een speciale rondleiding door het park. En dat allemaal terwijl je ons helpt om de rode panda te beschermen!

 

No description

Culinair genieten voor de natuur!
Tijdens deze speciale avond word je ontvangen bij de entree van ZooParc Overloon. Na je ontvangst krijg je, door middel van een rondleiding, de kans om een uniek kijkje te nemen in het park. Sommige dieren mag je zelfs van extra dichtbij bekijken!

Na de rondleiding zul je vast veel honger hebben! Je wordt dan naar je tafel gebracht waar je kan genieten van een heerlijk 3-gangen diner met uitzicht op de giraffen en misschien wel met het gebrul van de leeuwen op de achtergrond! De gerechten worden verzorgd door topkok Jaap Volman van Restaurant Boompjes. Het 3-gangen diner is naast de drie gerechten ook voorzien van amuses, passende wijnen en bonbons en zoetigheden bij de koffie of thee. Dat wordt smullen!

 

Weetje…
Met je deelname aan ‘Dinner at the Zoo’ steun je het Red Panda Network! Deze organisatie zet zich in om het natuurgebied van de rode panda in Nepal te beschermen en te herstellen. Dit kan door onderzoek en het ondersteunen van duurzame inkomstenwerving onder de lokale bevolking.

Praktische informatie
Inloop: vanaf 16.00 uur
Start rondleiding: 16.30 uur
Start diner: Om 18.30 uur word je naar je tafel gebracht. Om 19.00 uur wordt de eerste gang opgediend.
Prijs: De kosten bedragen €87,50 per persoon. Dit is inclusief toegang tot het park vanaf 16.00 uur.
Tip: Dit arrangement is zeer exclusief en er zijn slechts een aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer dus snel, want vol = vol.

Reserveren
Je kunt een tafel reserveren voor vrijdag 7 september of zaterdag 8 september. Voor meer informatie en/of om te reserveren, mail naar: s.van.den.heuvel@zooparcoverloon.nl

 

 

De mooiste tijd beleef je bij ZooParc Overloon, onderdeel van Libéma