1 t/m 1 juli 2022 - Dinner at the Zoo

Culinair genieten van een heerlijk 4-gangen diner. Wie wil dat nou niet? Krijg een speciale rondleiding door het park en geniet op verschillende plekken in het park van de lekkerste gerechten. En dat allemaal voor het goede doel!

 

No description

Culinair genieten voor de natuur!
Tijdens deze speciale avond word je ontvangen bij de entree van ZooParc Overloon. Na je ontvangst krijg je, door middel van een rondleiding, de kans om een uniek kijkje te nemen in het park. Sommige dieren mag je zelfs van extra dichtbij bekijken!

Tijdens de rondleiding krijg je een 4-gangendiner voorgeschoteld op verschillende plekken in het park. Geniet van de lekkerste gerechten met uitzicht op de giraffen en misschien wel met het gebrul van de leeuwen op de achtergrond! De gerechten worden verzorgd door Restaurant Boompjes uit Overloon. Het 4-gangen diner is inclusief wijnarrangement of alcoholvrij arrangement. Dat wordt smullen!

 

Weetje…
Met je deelname aan ‘Dinner at the Zoo’ steun je World Land Trust! Deze organisatie zet zich in om Zuid-Amerikaanse diersoorten te beschermen, zoals de luiaard en de miereneter!

Praktische informatie
Inloop: vanaf 17.00 uur
Prijs: De kosten bedragen €89,95 per persoon. (Dit is inclusief een rondleiding door het park en het bijwonen van voederpresentaties in het park)
Tip: Dit arrangement is zeer exclusief en er zijn slechts een aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer dus snel, want vol = vol.

Reserveren
Je kunt een tafel reserveren voor vrijdag 1 juli. Voor meer informatie en/of om te reserveren, mail naar: s.van.den.heuvel@zooparcoverloon.nl

 

 

De mooiste tijd beleef je bij ZooParc Overloon, onderdeel van Libéma