16 juni t/m 7 juli 2023 - Dinner at the Zoo

Culinair genieten van een heerlijk 4-gangen diner. Wie wil dat nou niet? Krijg een speciale rondleiding door het park en geniet op verschillende plekken in het park van de lekkerste gerechten. En dat allemaal voor het goede doel!

No description

Culinair genieten voor de natuur!
Tijdens deze speciale avond word je ontvangen bij de entree van ZooParc Overloon. Na je ontvangst krijg je, door middel van een rondleiding, de kans om een uniek kijkje te nemen in het park. Sommige dieren mag je zelfs van extra dichtbij bekijken!

No description

Tijdens de rondleiding krijg je een 4-gangendiner voorgeschoteld op verschillende plekken in het park. Geniet van de lekkerste gerechten met uitzicht op de giraffen en misschien wel met het gebrul van de leeuwen op de achtergrond! De gerechten worden verzorgd door Restaurant Boompjes uit Overloon. Het 4-gangen diner is inclusief wijnarrangement of alcoholvrij arrangement. Dat wordt smullen!

Weetje…
Met je deelname aan ‘Dinner at the Zoo’ steun je maar liefst 3 goede doelen!
Ibream zet zich in voor onderzoek naar het dwergnijlpaard, Sahara conservation fund zet zich in voor de mhorgazelle in het wild en Biodiversity Conservation Organisation Zet zich in voor de Afrikaanse wilde honden!

Praktische informatie
Tijd: aanwezig om 16:45, om 17:00 uur start het schenken van het aperitief en het serveren van de amuse. De avond zal tot ongeveer 22:30 duren.
Prijs: De kosten bedragen €99,- per persoon (dit is inclusief een rondleiding door het park en het bijwonen van voederpresentaties in het park).
Tip: Dit arrangement is zeer exclusief en er zijn slechts een aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer dus snel, want vol = vol.

Reserveren
Dinner at the Zoo wordt georganiseerd op:
Vrijdag 16 juni (vol)
Zaterdag 17 juni (vol)
Maandag 19 juni (vol)
Vrijdag 7 juli (vol)

Voor meer informatie en/of om een tafel te reserveren kun je mailen naar: n.meboer@zooparc.nl.

No description

De mooiste tijd beleef je bij ZooParc Overloon, onderdeel van Libéma