12 t/m 27 oktober 2019 - Dierenmatch

Kun jij heel goed rennen, springen of juist goed grommen? Dan kom jij overeen met een van onze dieren! Kom deze herfstvakantie naar ZooParc en kom erachter op welk dier jij lijkt!

No description

Kun jij klimmen als een ringstaartmaki, rennen als een cheeta of juist zo hard brullen als een leeuw? Kom tussen 12 en 27 oktober 2019 naar ZooParc, doe mee aan de activiteiten en kom erachter met welk dier jij het beste matched!

Dierlijke activiteiten

In de herfstvakantie kom je erachter op welk dier jij het meest lijkt! Bij iedere activiteit word jij gematched aan een dier.

 • Spring zo ver als een…
  Spring zo ver als je kunt op onze springbaan en kom erachter welk dier net zover springt. Misschien word je wel gematched aan een kangoeroe!
 • Ren zo snel als een…
  Wil je erachter komen welk dier net zo snel rent als dat jij dat kunt? Ren dan zo snel als je kunt over onze renbaan. Kom jij meer in de buurt van een schildpad of van een cheeta?
 • Brul zo hard als een…
  Met een decibelmeter wordt gemeten hoe hard jij kunt brullen! Brul jij zo hard als een leeuw?
 • Klim als een…
  In de speeltuin vind je de klimwand. Klim zo goed als je kunt omhoog en wie weet lijk je wel op een neusbeer! Of een rode panda. Of een ringstaartmaki.

Bestel tickets voor €12,50

Praktische informatie over Dierenmatch

Wat: Dierenmatch in ZooParc
Wanneer: Tijdens de herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober 2019
Voor wie: Voor iedereen die het dier in zichzelf wilt ontdekken!
Kosten: Je kunt aan alle activiteiten meedoen met een regulier entreeticket. Abonnementhouders van ZooParc kunnen gratis aan de activiteiten deelnemen

Kan je niet wachten om te zien aan welk dier je wordt gematched?
Bestel dan nu alvast online tickets met korting!

De mooiste tijd beleef je bij ZooParc Overloon, onderdeel van Libéma