9 - 10 juni 2018 - Breakfast at the Zoo

Een heerlijk ontbijtje in een prachtige omgeving tussen bijzondere dieren is natuurlijk mooi, maar wat als je daarmee bijdraagt aan de bescherming van de rode panda? Dat kan in ZooParc, met Breakfast at the Zoo op zaterdag 9 en zondag 10 juni!

No description

Een bijzonder ontbijt
Om 08.00 word je welkom geheten in het ontwakende dierenpark. Samen met een dierverzorger loop je een stuk door het park en kun je verschillende dieren in alle rust zien wakker worden. Ongeveer halverwege de route staat een heerlijk ontbijt voor je klaar. Met uitzicht over de giraffenvlakte kun je heerlijk genieten van je ontbijtje. Na het ontbijt ben je vrij om de dierentuin verder te bezoeken! Bovendien steun je met je deelname de bescherming van het leefgebied van de rode panda. Ook kun je onze nieuwe rode panda bewonderen.

Praktische informatie
Boek het ontbijtje op zaterdag 9 of zondag 10 juni. Het programma start ongeveer om 08.00 uur en duurt tot 09.30 uur. Breakfast at the Zoo is alleen te verkrijgen in combinatie met een dagkaart, deze kosten komen op €30.00 per persoon. De prijs voor abonnementhouders is €12.50. Wees er snel bij want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Reserveren

Voor meer informatie of om te reserveren kun je een mailtje sturen naar: s.van.den.heuvel@zooparcoverloon.nl

 

De mooiste tijd beleef je bij ZooParc Overloon, onderdeel van Libéma