Dino Weken

Ben jij klaar voor een extra avontuurlijke expeditie? Zet van 28 september t/m 19 november een stap terug in de tijd en ga op ontdekkingsreis in het tijdperk van de dino’s. Je ontdekt dan naast de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven, ook 22 verschillende dino’s!

No description

Bestel tickets

Je bezoekt de Dino Weken met een regulier ZooParc ticket of je ZooParc abonnement. Kom jij oog in oog staan met de dino’s tijdens de Dino Weken?

Bestel tickets

 

Vier jouw verjaardag tijdens de Dino Weken

Verzamel jouw vriendjes en vriendinnetjes en ga tijdens de Dino Weken samen op zoek naar alle dino’s en dieren die op jullie bingokaart staan. Wie heeft er als eerste bingo? Geniet daarna nog samen van een heerlijk feestmaal.

Net zo’n trek gekregen als een echte dino?

Tijdens de Dino Weken kun je in het restaurant genieten van een heerlijke ‘Dino Box’, bestaande uit: friet, kipnuggets, SiSi No Bubbles en een leuke dino verrassing! Bestel hier de Dino Box.

Kun jij alle dino’s vinden?

Ontdek de dino bingokaart! Een avontuurlijk spel voor alle leeftijden. Ga samen met vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes op pad in ZooParc. Streep alle dieren af die jullie tegenkomen onderweg. Wie heeft als eerste bingo? De dino bingokaart is gratis verkrijgbaar bij de ingang van het park.

Bekijk meer informatie

Meer weten over de dino’s

Tijdens de Dino Weken van 28 september t/m 19 november ontdek je langs de wandelroute 22 verschillende dino’s, waaronder de T-rex, Dimetrodon, Albertosaurus, Dongyangosaurus en nog veel meer! Onderweg leer je van alles over de dino’s. Wist je bijvoorbeeld dat de Dimetrodon een erg speciale dino is? Deze dino leefde namelijk meer dan 270 miljoen jaar geleden op aarde, nog ver vóór het verschijnen van de andere dinosoorten. Kom nog veel meer te weten tijdens de Dino Weken in ZooParc! Pas op: sommige dino’s zijn levensecht en kunnen zelfs bewegen en geluid maken!

 

Leer alvast een aantal van onze dino’s kennen:

Tickets bestellen?

Je bezoekt de Dino Weken met een regulier ZooParc ticket of je ZooParc abonnement.

De mooiste tijd beleef je bij ZooParc Overloon, onderdeel van Libéma