Dino weken

Ben jij klaar om op een extra avontuurlijke expeditie te gaan? Zet een stap terug in de tijd en ga op ontdekkingsreis in het tijdperk van de dino’s!

Kom op avontuur tijdens de Dino weken

Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon normaal gesproken de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Maar jouw ontdekkingsreis wordt de komende tijd nog avontuurlijker tijdens de Dino weken!

No description

Tijdens de Dino weken van 1 oktober t/m 13 december zet je een stap terug in de tijd en ga je op ontdekkingsreis in het tijdperk van de dino’s. Langs de wandelroute ontdek je 14 verschillende dino’s waaronder een Tyrannosaurus Rex, een Brachiosaurus van 6 meter en een Herrerasaurus van zelfs 8 meter! Opgepast, sommige dino’s zijn levensecht en kunnen zelfs bewegen en geluid maken.

Reserveer tickets

Kun je niet wachten om oog in oog te staan met de dino’s tijdens de Dino weken in ZooParc? Je bezoekt de Dino weken met een regulier ZooParc ticket. Let op: je krijgt alleen toegang tot het park met een online reservering.

Bestel tickets

De mooiste tijd beleef je bij ZooParc Overloon, onderdeel van Libéma