Dino weken

Ben jij klaar om op een extra avontuurlijke expeditie te gaan? Zet een stap terug in de tijd en ga op ontdekkingsreis in het tijdperk van de dino’s! 

Kom op avontuur tijdens de Dino weken

Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon normaal gesproken de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Maar jouw ontdekkingsreis wordt de komende tijd nog avontuurlijker tijdens de Dino weken!

Tijdens de Dino weken van 30 september t/m 13 november zet je een stap terug in de tijd en ga je op ontdekkingsreis in het tijdperk van de dino’s. Langs de wandelroute ontdek je 20 verschillende dino’s waaronder een Tyrannosaurus Rex en een een Spinosaurus van maar liefst 7 meter lang! Ook in het nieuwe expeditiedeel Madidi vind je de meest bijzondere dino’s. In het Zuid-Amerikaanse thema gebied vind je de zogeheten ‘Irritator’. Doordat paleontologen veel tijd kwijt waren aan het restaureren van de gevonden schedel van deze dino, kreeg hij de naam Irritator, wat ‘de ergerniswekkende’ betekent. Opgepast, sommige dino’s zijn levensecht en kunnen zelfs bewegen en geluid maken!

No description

Bestel tickets

Kun je niet wachten om oog in oog te staan met de dino’s tijdens de Dino weken in ZooParc? Je bezoekt de Dino weken met een regulier ZooParc ticket of je ZooParc abonnement. 

Bestel tickets

 

Leer alvast een aantal van onze dino’s kennen:

De mooiste tijd beleef je bij ZooParc Overloon, onderdeel van Libéma