Safari Bricks – 1 april t/m 18 juni

No description

Sta oog in oog met onze nieuwe bewoners tijdens de Safari Bricks expositie! Ontmoet levensgrote bouwwerken tussen de wilde dieren. Bouw aan je dierenkennis én laat je verrassen door nieuwe diersoorten! Ga op expeditie en ontdek de metershoge creaties gemaakt van duizenden steentjes. Kom jij op avontuur?

Bestel tickets

DE BOUW VAN BRICKS DIEREN

Hoe zitten de Bricks dieren eigenlijk in elkaar? Worden deze helemaal van steentjes gemaakt? En hoeveel steentjes zou je hiervoor nodig hebben? In een aantal video’s ontdek je hoe de verschillende Bricks dieren gebouwd worden.

VIER JOUW VERJAARDAG TIJDENS DE SAFARI BRICKS EXPOSITIE

Maak jouw verjaardag dit jaar extra speciaal met een kinderfeestje tijdens de Safari Bricks expositie! Met behulp van de Bricks speurtocht ontmoeten jullie levensgrote bouwwerken tussen de wilde dieren en voeren jullie allerlei opdrachten uit. Sluit de dag samen af met een feestmaal en de jarige ontvangt ook nog een leuke verrassing! 

SAMEN MET JE KLAS NAAR DE SAFARI BRICKS EXPOSITIE

Op zoek naar een uniek schoolreisje? Ga op wereldreis door ZooParc met de Bricks speurtocht en laat je verrassen door nieuwe diersoorten, gemaakt van duizenden steentjes! Indrukwekkend hè?  

MEER WETEN

KLAAR VOOR EEN SPEURTOCHT?

Ga op expeditie met de Bricks speurtocht door de 7 expeditiegebieden van ZooParc. Kun jij alle vragen beantwoorden én vind jij alle Bricks dieren? Ieder steentje in het park helpt je om van deze speurtocht een succes te maken! Voeg de speurtocht toe aan jouw bezoek voor slechts €0,50.

HONGER? ONTDEK HET BRICKS MENU

Mmmm.. ook zo’n trek gekregen tijdens jouw expeditie? Maak een tussenstop en geniet van het Bricks menu. Voor slechts €9,95 krijg je frietjes, kipnuggets, SiSi én ontvang je een leuke Bricks verrassing. Voeg het Bricks menu toe.

MAAK KANS OP TE GEKKE PRIJZEN

Wil jij een mini Bricks pakket of een abonnement op ZooParc winnen? Doe dan tijdens de Safari Bricks expositie mee met de fotowedstrijd in het park of de prijsvraag op onze social media kanalen. Houd Instagram en Facebook goed in de gaten.

 

Leer alvast een aantal Bricks dieren kennen:

Kom jij langs?

Je bezoekt de Safari Bricks expositie met een regulier ZooParc entreeticket

De mooiste tijd beleef je bij ZooParc Overloon, onderdeel van Libéma